Wij zijn trots op onze klanten

Hieronder vindt u een greep uit ons klantenbestand:


Bedrijven en Organisaties

Centrum Voor Jeugd En Gezin Small
Holiday Inn
Bt Small
Cae Small
De Rechtspraak Small
Hilton Meats
Aeg Small
Referentie Avelingen Groep
Akzonobel Small
Flora Holland Small
Sportplaza Small
Bp Small
Enci Small
Frans Hals Museum
Holiday Inn
Friesland Campina Small
Novo Nordisk Small
Rabobank Small
Rode Kruis Small
Nwo Small
De Boezem Veiligheid Small
Nvd Beveiliging Small
Sator Holding Small
Intecsea


Gezondheidszorg

Boven Ij Ziekenhuis Small
Chdr Small
Nki Avl Small
Slotervaart Ziekenhuis Small
Spaarne Gasthuis Small
St Jacob Small
Ziekenhuis Amstelland Small
Activite
Atal Medial Referentie
Beahuis En Bloemenhovekliniek Referentie
Marente Referentie
Stichting Sdh Referentie
Diaconessehuis Leiden Small
Erasmus Small
Lumc Small
Wilhelmina
Laurens2


Onderwijsinstellingen

Beatrix School Small
Dunamare Onderwijsgroep Small
Spaarnesant Small
Id College Small
Stichting Fioretti Teylingen
Stichting Jong Leren


Overheid

Ministerie Van Defensie Small
Politie Small
Gemeente Heemstede2
Gemeente Zandvoort Referentie
Gemeente Velsen Referentie
Gemeente Haarlem Referentie


Klanten vertellen

  • Het Veiligheidsinstituut.nl organiseert al jaren voor ons de BHV trainingen. Eerst op de locatie Berkel en Rodenrijs, maar de laatste jaren vaker bij ons op kantoor. Hierdoor kunnen we oefenen in onze omgeving en krijgen we gelijk goede tips om de veiligheid op ons kantoor te vergroten. Veiligheidsinstituut.nl is een behulpzame no-nonsens organisatie waar je goede training krijgt met een breed aanbod.
  • Veiligheidsinstituut.nl verzorgt voor Avelingen Groep de cursussen BHV en EHBO. De mogelijkheid dat deze cursussen intern bij ons bedrijf èn in de avonduren worden georganiseerd is een groot voordeel.  Ook voor de ondersteuning bij het organiseren en evalueren van ontruimingsoefeningen kloppen wij bij hen aan. De deskundigheid van het Veiligheidsinstituut.nl maakt dat wij al jaren naar volle tevredenheid samenwerken.
  • Het Veiligheidsinstituut verzorgt voor ons op maat gemaakte trainingen en als wij specifieke wensen hebben of hadden, wordt en werd daar altijd, in overleg naar gekeken hoe wij dit vorm kunnen geven. De samenwerking verloopt altijd zoals gewenst. Het maakt niet uit wie je ook zou willen spreken binnen deze organisatie (tot aan de directie) over hoe je iets geregeld zou willen zien. Er wordt altijd gekeken naar hoe je als klant de invulling van lesstof of dagen geregeld zou willen zien worden.
  • ‘’Het Veiligheidsinstituut verzorgt voor ons de opleidingen VCA, VCA vol, BHV en heftruck en levert daarnaast onze verbandmiddelen. De samenwerking verloopt prettig omdat er met ons mee gedacht wordt en als ik wat vergeet helpen zij mij herinneren. We vragen nooit teveel hoelang wij ook doorzeuren er wordt altijd naar een oplossing gezocht.
  • ‘’MC Slotervaart werkt al geruime tijd samen met het Veiligheidsinstituut. 
  
Het veiligheidsinstituut leidt zo’n 400 BHV-ers voor ons op en verzorgt een groot deel van de ontruimingsoefeningen voor MC Slotervaart en MC groep. De samenwerking verloopt goed, er zijn korte lijnen en er wordt altijd in mogelijkheden gedacht. Dit ervaren wij als erg prettig, gezien de eisen die wij als ziekenhuis stellen aan de BHV-opleidingen en de op maat gemaakte trainingen die nodig zijn
  • Sinds september 2013 werkt Scope scholengroep samen met het Veiligheidsinstituut nadat Medi-vent overgenomen werd. Het Veiligheidsinstituut verzorgt voor ons de BHV en EHBO trainingen voor zowel onze werknemers uit het primair en middelbaar onderwijs. De samenwerking ervaren wij als zeer prettig er is altijd een goede en snelle communicatie